Soevereign Advocatuur staat voor deskundige en betrokken rechtshulp aan bedrijven, particulieren en instellingen en is continue opzoek naar betrokken en bekwame juristen, advocaten en administratieve medewerkers. Sociaal ondernemen staat hoog in het vaandel bij Soevereign Advocatuur.

Gezocht: WO/HBO – stagiaires 
Soevereign Advocatuur zoekt juridische medewerkers met interesse in het bestuursrecht, omgevingsrecht, sociale zekerheidsrecht en sanctierecht, die stage willen lopen in aanloop naar de afronding van hun opleiding. Een dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Stuur een motivatiebrief en/of CV. Reageren kan via de contactgegevens of bel voor het maken van een afspraak. Zet er ook je telefoonnummer bij, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Gezocht: Jurist WO/HBO niveau
Soevereign Advocatuur zoekt juridische medewerkers met interesse in het bestuursrecht, omgevingsrecht, sociale zekerheidsrecht en sanctierecht, dan wel juridische medewerkers die zich hierin willen ontwikkelen.

  • Ben je afgestudeerd op WO/HBO niveau
  • Ben je er klaar voor, leergierig en enthousiast om aan je carrière te beginnen
  • Wil je je ontwikkelen in het bestuursrecht en aanverwante rechtsgebieden
  • Ben je 18 uur tot 36 uur per week beschikbaar

Stuur een motivatiebrief met CV. Reageren kan via de contactgegevens of bel voor het maken van een afspraak. Zet er ook je telefoonnummer bij, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Soevereign Advocatuur biedt jou: opleiding, begeleiding en uitdaging. Wat is jouw ambitie?